NaslovnicaVijestiNeymar šokirao naciju nakon ispadanja od Hrvatske: Najavio moguće povlačenje iz reprezentacije

Neymar šokirao naciju nakon ispadanja od Hrvatske: Najavio moguće povlačenje iz reprezentacije

Brazilski as Neymar šokirao je naciju i najavio moguće povlačenje iz reprezentacije nakon ispadanja od Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

Neymar je doveo Brazil u vodstvo u produžecima, ali je Petković izjednačio i odveo utakmicu do izvođenja jedanaesteraca, gdje su Hrvati bolje pucali i prošli u polufinale. To je teško palo Neymaru, koji je na kraju utakmice plakao, a potom najavio da bi mu jučerašnja utakmica mogla biti posljednja u karijeri u dresu brazilske reprezentacije.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Moram razmisliti što je najbolje za mene. U ovom trenutku neću zatvoriti vrata reprezentacije, ali ne mogu reći da ću 100 posto ponovno obući dres Brazila”, rekao je Neymar.

Neymar je za brazilsku reprezentaciju debitirao 2010. godine, odigrao je 124 utakmice u kojima je zabio 77 golova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!