NaslovnicaVijestiNeymar uputio zahtjev PSG-u: Želim otići u Manchester United, prodajte me tamo

Neymar uputio zahtjev PSG-u: Želim otići u Manchester United, prodajte me tamo

Prema izvorima iz Sky Sporta, Neymar razmišlja o odlasku iz PSG-a ovog ljeta. Međutim, postoji jedan uvjet koji mora biti ispunjen da bi se to dogodilo – Neymar je izrazio želju da bude prodan Manchester Unitedu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ako čelnici PSG-a ne uspiju postići dogovor s Manchester Unitedom, Neymar bi mogao ostati u Parizu, čak i ako to znači da će dobiti manje minutaže ili u ekstremnom slučaju, neće igrati.

31-godišnji Neymar ima važeći ugovor s PSG-om do ljeta 2025. godine, te je jedan od najbolje plaćenih nogometaša na svijetu. Njegova trenutna godišnja zarada iznosi 56 milijuna eura.

Nažalost, u posljednje vrijeme njegove igre su sve slabije, djelomično zbog čestih povreda, pa PSG želi prodati ovog brazilskog igrača. Od 2017. godine, Neymar je za PSG postigao 118 golova u 173 utakmice i zauzima četvrto mjesto na listi najboljih strijelaca u povijesti kluba.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!