NaslovnicaVijestiNEYMAR ZAHTIJEVAO: PSG aktivira klauzulu od 180 milijuna eura za još jednog...

NEYMAR ZAHTIJEVAO: PSG aktivira klauzulu od 180 milijuna eura za još jednog igrača Barcelone!

Neymar zahtijevao! PSG aktivira klauzulu od 180 milijuna eura za još jednog igrača Barcelone! Neymar je, kako se izvješćuje, zatražio od PSG-a da plati klauzulu o otpuštanju Barceloninog i njemačkog igrača Marc-Andre Ter Stegena i dovedu ga u francusku prijestolnicu.

NEYMAR ZAHTIJEVAO

Neymar se preselio iz Barcelone u PSG na ljeto 2017. godine na pomalo kiselim terminima, a čini se kao da Brazilac želi da francuski divovi ponovo udare na Katalonce.

Prema Diario Golu, Neymar je zatražio od kluba da aktivira otpusnu klauzulu za Nijemca, koja iznosi 180 milijuna eura, što bi bio svjetski rekord za vratara.

U izvješću se također navodi da Blaugrana nema namjeru prodavati zapreku, također se navodi da će Neymar pokušati da ga uvjeri da se pridruži PSG-u.

Ter Stegen je tijekom proteklih par sezona pokazao je da ima vrlo jak slučaj da sebe naziva najboljim vratarom na svijetu.

Njemački internacionalac je izdržao 19 utakmica bez primljenog gola u 37 ligaških nastupa proše sezone za Barcelonu, što je fantastičan rekord kojeg mnogi vratari u europskom nogometu nemaju.

Unatoč tome što je jedna od najboljih ekipa na svijetu, PSG nije u stanju da kaže da ima najboljeg vratara na svijetu, jer su Areola i Buffon teško bolji od Ter Stegena i Daida De Gee.

Ako PSG bude slušao Neymara i napravi potez za Ter Stegena, bit će zanimljivo vidjeti mogu li francuski divovi sklopiti dogovor kako bi doveli još jednog igrača Barcelone, nešto što bi bio veliki udarac za Ernesta Valverdea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!