NaslovnicaVijestiNeymara prozvali zbog debljine. Brazilac odmah odgovorio na društvenim mrežama!

Neymara prozvali zbog debljine. Brazilac odmah odgovorio na društvenim mrežama!

Brazil je sinoć ostvario sedmu uzastopnu pobjedu u južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru i sada se nalaze na prvoj poziciji na tabeli sa 100% učinkom.

Neymara prozvali zbog

Neymar i društvo uspjeli su pobijedili Čilea sa 1-0, a strijelac jedinog gola bio je Everton Ribeiro u 64. minuti susreta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, navijači Brazila su primijetili neke druge detalje na toj utakmici, gdje je izgledalo kao da je Neymar nabacio nekoliko kilograma viška, te se mnogo štedio u obrani, nakon čega su počeli komentari na društvenim mrežama.

Odmah nakon toga se oglasio i Neymar, koji je za cijelu ovu situaciju optužio Nike koji je pravio dresove.

“Nismo igrali dobro, ali smo ostvarili pobjedu, je*iga. Idemo dalje. Trenutno sam na normalnoj težini, ali sam dobio prevelik dres. Sljedeći put ću tražiti manji.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!