NaslovnicaVijestiNeymarov otac otkrio glavni razlog zbog kojeg se 2013. godine pridružio Barceloni

Neymarov otac otkrio glavni razlog zbog kojeg se 2013. godine pridružio Barceloni

Neymarov otac otkrio glavni razlog zbog kojeg se 2013. godine pridružio Barceloni. Pomisao da je Neymar mogao nositi West Hamov dres ovih dana je sasvim očaravajuća.

Neymarov otac

U 2010. godini, Čekićari su ponudili 16 milijuna funti za brazilskog dječaka iz Santosa, ali posao nikada nije završen i on je umjesto toga otišao na Camp Nou.

A budući da je stigao u ljeto 2013. godine, 24-godišnjak je postigao ono što većina južnoameričkih igrača teži da postigne i dođe do vrhunca europskog nogometa.

Neymar je već postigao šest golova u deset nastupa za Katalonsku ekipu ove sezone, a mnogi će očekivati da Brazilac pronađe mrežu u mnogo više navrata ove sezone.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Napadač je postao dio poznatog, neustrašivog, napadačkog trija u svjetskom nogometu, uz suigrače Luis Suareza i Lionel Messija. A on je već osvojio dvije krune, Primera lige i Lige prvaka.

No, Neymarov otac je otkrio da je u stvari ključni razlog njegovo dolaska u Barcelonu bio Lionel Messi, ispred niza drugih vrhunskih klubova koji su ga željeli potpisati.

[su_euro_soccer_bonus]

“Svi znamo tko je Messi i što on znači. On je idol mog sina i za njega je zadovoljstvo biti u njegovoj ekipi”, rekao je Neymarov otac. “On je sretan kada igraju zajedno i on je ovdje zbog Lionel Messija.”

“Da Messi i Cristiano Ronaldo nikada nisu postojali, vjerojatno da Neymar ne bi postojao također, isto tako i Pele i Maradona, koji su inspirisali mnogo igrača.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!