NaslovnicaVijestiNeymarov otac stao u zaštitu sina: Svi ga tuku!

Neymarov otac stao u zaštitu sina: Svi ga tuku!

Neymarov otac, Neymar Santos Senior revoltiran je zbog načina na koji se javnost odnosi prema njegovom sinu, te je stao u njegovu zaštitu.

Neymarov otac

Brazilska superzvijezda Neymar doživio je ozljedu u pobjedi svog PSG-a protiv Strasbourga, kada je na njega grubo startovao Moataz Zemzemi i prve prognoze govore da će van terena biti mjesec dana.

Neymar je isto stopalo ozlijedio i ranije, zbog čega je prethdone sezone morao pauzirati tri mjeseca.

Otac brazilskog fudbalera objavio je na Instagramu opširno saopštenje u kojem je iskazao bes zbog načina na koji se postupa sa njegovim sinom, jednim od najboljih fudbalera sveta

“Svi se sjećaju Mundijala 2014. godine, kada ga je Juan Zuniga ozlijedio toliko da mu je napukla jedna od kosti u leđima, a i u Rusiji je protiv Meksika doživio ozljedu – Meksikanac Miguel Layun mu je nagazio gležanj“, rekao je Neymar Santos Senior.

„Ljudi se nisu obazirali na to, naprotiv, govorili su da Neymar simulira prekršaje. Svi su mogli vidjeti VAR, usporene snimke, ali i dalje svi govore da je Neymar ‚kriv.‘ Mnogi kažu da on frustrira protivnike – pa znači li to da nema pravo driblati? Pokazati svoj talent? On se nekad zanese.”

“Mislim da mediji namjerno insistiraju na tome da bi bolje prodavali novine. Ipak, život ide dalje, a Neymar će se vratiti, kao i uvijek, jači nego ranije“, rekao je otac brazilske superzvijezde.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!