NaslovnicaVijestiNEYMAROVA SESTRA ODGOVORILA NAVIJAČIMA PSG-A: Na Twitteru postavila objavu od koje su...

NEYMAROVA SESTRA ODGOVORILA NAVIJAČIMA PSG-A: Na Twitteru postavila objavu od koje su navijači pobijesnili – račun joj je suspendiran!

Rafaella Santos (Neymarova sestra) otišla je na svoj Twitter račun kako bi uzvratila navijačima PSG-a koji su zahtijevali da Brazilac napusti Ligue 1.

NEYMAROVA SESTRA ODGOVORILA

Rafaella Santos je Neymarova mlađa sestra i ona je bila bijesna zbog tretmana koji je dobio njen brat transparentima i skandiranjima usmjerenim prema brazilskom igraču pred i tijekom prve utakmcie kod kuće protiv Nimesa.

Ferencvaros – Dinamo Zagreb: Najava uzvratne utakmice trećeg pretkola Lige prvaka!

Natpisi su bili razotkriveni “Neymar, gubi se” pisalo je na natpisima na tribinama. Čak su mu govorili i vulgarnije riješi kao “Neymare kučkin sine.”

Rafaella se uputila na Twitter kako bi iskazala odvratnost od situacije, izluđujući navijače PSG-a.

Najava Premier League 2019/2020

“KAKO STE SVI VI ODVRATNI I NEPOŠTENI LJUDI! Voljeli bi ste da je moj brat u vašem timu. Nećete nikada ništa osvojiti bez njega. J***či”.

11. kolovoza 2019. godine. Ova objava je obrisana na Twitteru, a njen račun je suspendiran, ali sama objava je generirala tisuće odgovora bijesnih i frustriranih navijača PSG-a.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!