NaslovnicaVijestiNicklas Bendtner otkrio da su ga ucjenjivali: Morao platiti silikone bivšoj djevojci!

Nicklas Bendtner otkrio da su ga ucjenjivali: Morao platiti silikone bivšoj djevojci!

Nicklas Bendtner otkrio je da je platio za silikone svoje bivše djevojke nakon što ga je ucjenjivala.

Nicklas Bendtner otkrio

Napadač kojeg dobro poznajemo iz njegovog vremena koje je proveo u Arsenalu, dobio je vijest da je njegova bivša djevojka trudna sa njim, barem je to ono što je ona njemu rekla.

Kako je u svojoj novoj autobiografskoj knjizi rekao, tada je ona tražila od njega da pokrije troškove njezinog povećanja grudi i on je pristao na to.

U istoj knjizi Bendtner iznosi mnogo toga sa ženama, kao i to da mu je jedna bivša djevojka razbila Porsche dok je spavao.

“Jedna djevojka sa kojom sam bio vratila se i tvrdila mi da je zatrudnila sa mnom”, piše Bendtner.

“Rekla je da postoji cijena ako ne želi da javnost za to sazna.”

“A što to znači pitao sam.”

“To znači da ćeš morati platiti silikone. Želim da mi se poprave,” rekla je.

“Tako da sam na kraju platio njezinog kirurga.”

“Još jedne noći, djevojka je bacila kamen na jednog od mojih Porschea. Ja sam gore u stanu i čujem kako više i vrišti, ali ne izlazim van.”

“Nema se o čemu razgovarati. Isključena je jer je ne želim nastaviti viđati. Treću noć djevojka provjerava moj telefon dok spavam. Pretpostavljam da sazna da imam još nekoliko djevojki osim nje.”

“Sljedećeg jutra je nema. Nestala je i moja odjeća. Izbačena je kroz prozor.”

Bendtner je za Arsenal upisao 171 nastup, postigavši 45 golova. Igrao je i za Juventus, Sunderland, Wolfsburg i Nottingham Forest.

Sada ima 32 godine, igra za Tarnby FF, koji igra u četvrtom rangu u rodnoj Danskoj.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!