NaslovnicaVijestiNicklas Bendtner se pohvalio da je postigao pogodak kod svoje djevojke

Nicklas Bendtner se pohvalio da je postigao pogodak kod svoje djevojke

Nicklas Bendtner se pohvalio da je postigao pogodak kod svoje djevojke. Napadač Wolfsburga je imao šaroliku historiju na terenu, ali to ga nije zaustavila da pozove fanove da dijele njegove navike u spavaćoj sobi sa svojom djevojkom.

Nicklas Bendtner se pohvalio da je postigao pogodak

Nicklas Bendtnera, navijači Arsenala pamte kao propalog napadača na Emiratesu, ali Danski reprezentativac nikada nije imao manjak samopouzdanja..i malo je čudan, sudeći po nedavnoj fotografiji na Instagramu.

Napadač, koji ima 28 godina je trenutno u redovima Wolfsburga, i postavio je sliku sebe kako izgleda opušteno, sjedeći pored kreveta u kojem leži danska glumica Julie Zangenberg, njegova trenutna djevojka.

https://www.instagram.com/p/BBYEPt_A_si/

On je drzak momak, a nagovijestio je ono što je nedavno radio sa plavušom, gdje je postavio sliku sa natpisom: “Zaista nas briga šta ljudi misle. Mi smo zgodni i mladi, i puni zabave. #sexgames.”

To možda nije njegov najbolji pokušaj na engleskom, ali ko ga može kriviti, njegove misli su bile na drugim stvarima.

Nicklas Bendtner (Kopenhagen, 18. siječnja 1988.) je danski nogometaš. Bendtner uglavnom igra na poziciji cenatrfora ili centralnog napadača, no u Wengerovoj 4-3-3 kombinaciji znao je igrati i na desnoj strani.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Nogometnu karijeru započinje u rodnoj Danskoj, da bi 2004. godine postao junior Arsenala. Nakon samo dvije godine postao je član prve momčadi, no već ga 2006. godine Wenger šalje na posudbu u Birmingham City. Tijekom jedne sezone koju provodi u Birmingjamu, Bendtner je zabilježio 42 nastupa i postigao 11 pogodaka. Godine 2007. vraća se u Arsenal, no ni sada ne dobiva redovitu minutažu jer je dotadašnju legendu, Thierryja Henryja zamijenio mladi Nizozemac Robin van Persie.

U ovom se periodu žestoko govorilo o Bendtnerovom mogućem odlasku, no Bendtner je ipak ostao u Arsenalu i tijekom sezone 2009./2010. postaje redoviti prvotimac i zamjena za van Persiea u vrhu napada. Ipak, s vremenom Bendtner ponovo postaje tek treći napadač, što u sezoni 2011./2012. dovodi do njegove posudbe u Sunderland A.F.C., gdje je imao priliku ponovo raditi sa Steveom Bruceom, trenerom Birminghama u vrijeme dok je bio tamo na posudbi.

Debi za reprezentaciju imao je 16. kolovoza 2006. u prijateljskoj utakmici protiv Poljske. Imavši tada samo 18 godina, Bendtner je postao sedmi najmlađi igrač koji je debitirao za reprezentaciju. Do sada je sakupio ukupno 42 nastupa i postigao 15 pogodaka od kojih su najvažnija dva gola u pobjedi i remiju protiv Portugala.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!