NaslovnicaVijestiNigerijski napadač tvrdi da će ga Wenger odvesti u Arsenal

Nigerijski napadač tvrdi da će ga Wenger odvesti u Arsenal

Nigerijski napadač tvrdi da će ga Wenger odvesti u Arsenal. Nigerijski napadač Austin Amutu tvrdi da nije daleko od prelaska u Arsenal. 22-godišnjak trenutno igra za izraelski klub Ironi Kiryat Shamona, ali kaže da je oduvijek sanjao o transferu u Englesku.

Nigerijski napadač tvrdi da će ga Wenger odvesti

Amutu tvrdi da je trener Arsenala, Arsene Wenger već duže zainteresovan za njega, pa ga je čak i preporučio Angersu iz Francuske lige.

Napadač kaže da je skoro završio dogovor sa klubom iz sjevernog Londona, još dok je igrao za nigerijski klub Warri Wolves, ali dogovor je propao.

A sada nigerijski internacionalac U23, vjeruje da će ga Arsene Wenger uskoro dovesti u Arsenal.

Za AfricanFootball je rekao: “Moj san je da zaigram za Arsenal, došli su po mene dok sam igrao u Warri Wolvesu i mislim da je tada novac bio problem.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Do sada sam trebao igrati za Arsenal ili bilo koji tim u Engleskoj.”

“Sretan sam što je jedan veliki trener kao što je Wenger zainteresovan za mene, još uvijek me prati i nije izgubio interes.”

“Mislim da nisam daleko od svog sna i igranja za Arsenal. Preporučio me Angersu, a francuski tim me gledao kako dajem gol u polu-finalu Toto Kupa.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!