NaslovnicaVijestiScholes: Nije bitno ko je trener, Unitedova igra je s**nje!

Scholes: Nije bitno ko je trener, Unitedova igra je s**nje!

Čovjek koji je ostavio veliki trag igrajući za Manchester United, Paul Scholes, objasnio je da njegove česte kritike u posljednje vrijeme na račun igre Crvenih đavola nemaju nikakve veze sa trenerom Louisom van Gaalom.

Scholes Nije bitno ko je trener, Unitedova igra je sanje!

Legenda kluba sa Old Trafforda radi kao stručni komentator na jednoj britanskoj televiziji i bio je vrlo oštar u svojim analizama Unitedove igre u posljednje vrijeme.

“Unitedova igra je s**nje! Uvijek sam govorio samo ono što sam vidio na terenu, bez obzira da li to bilo dobro ili loše. Ljudi govore kako sam stalno prekritičan prema sadašnjem stručnom štabu. Međutim, jedino što kritiziram je stil igre. Zapravo je potpuno nebitno ko je trener.”

“Samo želim da Manchester United igra na način kako bi inače trebao igrati, a to se ne događa. Ne zanima me je li menadžer Louis van Gaal ili Ryan Giggs ili neko treći”, poručio je legendarni veznjak Crvenih đavola.

[su_netbet_bonus50_veliki]

“Postoje trenuci kada sam zaista želio da budem pozitivan. Najbolji primjer toga je utakmica protiv PSV-a u gostima u Ligi prvaka, kada smo pobijedili iako nismo igrali dobro, ali sam osjetio da se nešto pozitivno ipak događa”, istakao je Scholes.

Manchester United se trenutno nalazi na šestom mjestu na tabeli engleske Premier lige i biće im vrlo teško da se domogne mjesta koje vodi u Ligu prvaka naredne sezone, dok u Evropa ligi moraju nadoknaditi 2:0 prednost Liverpoola ukoliko žele da se plasiraju u narednu rundu.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!