NaslovnicaVijestiNije opravdao očekivanja: Manchester United se rješava skupog pojačanja?

Nije opravdao očekivanja: Manchester United se rješava skupog pojačanja?

Engleski mediji nedavno su objavili da bi se Manchester United mogao odlučiti rastati od Jadona Sancha, skupocjenog engleskog nogometaša. Sancho je dospio u središte pozornosti prije mjesec dana nakon što se odbio ispričati treneru Crvenih vragova Eriku ten Hagu zbog objava na društvenim mrežama, što je rezultiralo njegovim izbacivanjem iz prve momčadi.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Iako je Barcelona pažljivo pratila razvoj situacije vezane uz Sancha na Old Traffordu s namjerom da ga privremeno dovede na posudbu, na kraju je odlučila odustati od te opcije.

Manchester United sada razmatra mogućnost slanja povremenog reprezentativca Engleske na posudbu u redove Juventusa, kako bi se oslobodio barem dijela njegovih ugovornih obveza. Sancho bi se u siječnju mogao pridružiti Staroj dami na posudbi, budući da ga žele vidjeti u svojim redovima, a hoće li se to i dogoditi, ostaje za vidjeti.

Sancho se pridružio Manchester Unitedu 2021. godine iz Borussije Dortmund za iznos od 85 milijuna eura. Tijekom svog boravka na Old Traffordu, odigrao je 82 utakmice i postigao 12 golova. U ovoj sezoni sudjelovao je u tri utakmice, a njegov ugovor s Crvenim vragovima traje do lipnja 2026. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!