NaslovnicaVijestiNije zabio gol, a ponovno je srušio rekord i sada je najveći...

Nije zabio gol, a ponovno je srušio rekord i sada je najveći u povijesti LP!

Cristiano Ronaldo do današanje je utakmice zabio u svakoj utakmici ovosezonske Lige prvaka, no danas nije bio pravi i nije zabio gol. To je ipak manje bitno jer Real je slavio u gostima kod Bayerna i sada su na korak bliže finalu Lige prvaka.

Od četvrtfinala Lige prvaka prošle godine Ronaldo nije dao gol samo u jednoj utakmici. Prvo je dao 2 Bayernu u gostima pa tri Bayernu u Madridu. Na red je onda došao Atletico kojima je u prvoj utakmici dao hat-trick, a ta jedina utakmica u kojoj nije dao gol bila je uzvratna utakmica protiv Atletica. Kasnije je još dao dva Juventusu i 15 u ovosezonskoj Ligi prvaka. Marcelo je drugi strijelac Real Madrida ove sezone u Ligi prvaka, a postigao je tri gola. Može se reći kako Ronaldo vuče Real ka trećoj uzastopnoj tituli na svojim leđima i to u 34. godini života.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Danas nije zabio gol u ‘svom omiljenom natjecanju’, ali je postao igrač sa najviše pobjeda u povijesti Lige prvaka. Realova pobjeda u Munchenu bila je Ronaldova ukupno 96. pobjeda u tom natjecanju. Do sada je osvojio četiri Lige prvaka, igrao pet finala tog natjecanja, a zadnji put je prije polufinala davne 2010. godine.

On je u ovom trenutku igrač sa najviše postignutih golova u povijesti Lige prvaka, igrač sa najviše asistencija u povijesti Lige prvaka, a od danas i igrač sa najviše pobjeda u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju. Osim spomenutih, Cristiano drži još desetke rekorda koje je preteško i nabrojati, a to su rekordi poput: igrač sa najviše golova u jednoj sezoni Lige prvaka, jedini koji je zabio u tri finala ili najveći broj golova u polufinalima Lige prvaka.

[su_champions_league]

Liga prvaka njegovo je natjecanje, a njegove rekorde mogli bi nabrajati do sutra. Današnjoj pobjedom Real se približio finalu Lige prvaka, a do kraja sezone možda će CR srušiti još koji rekord. No, ako Real dođe u finale tamo bi ga mogao čekati Mo Salah, trenutno njegov glavni konkurent za ‘Ballon d’Or’.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!