NaslovnicaVijesti"Nijedna druga reprezentacija nema igrača kao što je Suarez!"

“Nijedna druga reprezentacija nema igrača kao što je Suarez!”

Izbornik Urugvaja Oscar Tabarez vjeruje da ima jedinstveno oružje u Luisu Suarezu, koji će mu biti od velikog značaja u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Nema igrača kao što je Suarez

Napadač Barcelone, koji je zbog incidenta sa Giorgijem Chiellinijem na posljednjem Svjetskom prvenstvu zaradio suspenziju iz reprezentacije, konačno se vratio na kvalifikacijskoj utakmici protiv Brazila, koja je završila rezultatom 2-2.

Suarez je preuzeo kapitensku traku, a bio je uključen u akciju kod gola Edinsona Cavanija, prije nego što je i sam postigao pogodak netom prije kraja prvog poluvremena, a Urugvaj je uspio izvući bod u Recifeu.

Urugvaj je drugi u grupi nakon pet odigranih utakmica i sve drže u svojim rukama, a Tabarez je nakon utakmice izjavio da je povratak Suareza bio prevaga nad njegovim suparnicima.

“On ima divnu karijeru. Stvorio je tri prilike na utakmici i postigao gol. On je igrač koji se ne predaju, koji se uvijek bori za loptu.”

“Kada smo započeli kvalifikacije bez Suareza zbog FIFA-ine kazne, rekao sam navijačima da ćemo imati najbolje pojačanje kada se on vrati. U ovim kvalifikacijama, nijedna druga reprezentacija nema igrača kao što je Suarez, igrača sa toliko iskustva, toliko zrelosti i koji posjeduje toliku čaroliju.”

“Ovaj tim nije Suarez i deset drugih igrača, ali on je važan, jako važan za nas.”

Tabarez je dodao da je ovaj bod protiv Brazila vrlo dobar, s obzirom na način na koji je njegov tim započeo utakmicu.

“Prebrodili smo tešku situaciju. U prvom poluvremenu Brazilci su dominirali, bili su kreativniji. Bilo je vrlo važno doći do gola u prvom poluvremenu, a bili smo sretni što smo postigli gol odmah i na početku drugog poluvremena. S obzirom na način na koji smo igrali u početku utakmice, čini se da je ovo kao osvojen bod, a ne dva izgubljena boda.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki][su_netbet_bonus][/su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Grad Leverkusen istražuje mogućnost da se jedna ulica nazove po Xabiju...

0
Prema navodima njemačkog časopisa Spiegela, postoji mogućnost da se u bliskoj budućnosti u gradu Leverkusenu odluči nazvati ulicu po španjolskom nogometnom treneru Xabiju Alonsu,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!