NaslovnicaVijestiNiklas Sule ovom izjavom uvijedio i naljutio sve nogometaše Real Madrida

Niklas Sule ovom izjavom uvijedio i naljutio sve nogometaše Real Madrida

Bayernovi igrači vjeruju da je njihov poraz protiv Reala potpuno neopravdan i poprilično nerealan. Nicklas Süle tvrdi da njegova ekipa u Münchenu nije igrala tako loše kako pokazuje rezultat a Joshua Kimmich vjeruje da bi pobjeda Bayerna bila prikladnija.

Niklas Sule ovom izjavom

U ekipi Bayern Munchena poraz na prvom polufinalnom susretu Lige prvaka protiv Reala iz Madrida nisu prihvatili sa žaljenjem, nego sa realnim pogledom na susret. Bavarci su uvjereni da je bez obzira na rezultat pobjeda Reala sasvim neopravdana a branič Niklas Sule, koji je ušao u igru nakon ozljede Jérôme Boatenga, čak  vjeruje da Real u Münchenu nikad nije odigrao tako loše.

„Nitko se ne bi žalio kada bi Bayern pobijedio sa 5: 2. Mislim da München nikada nije vidjeo tako lošeg Real Madrid”, rekao je Sule, a isti mišljenje je imao i ujedno jedini strijelac za Bayern na ovom meču, Joshua Kimmich.

>> Evo zašto je Jupp Heynckes ponajbolji trener svih vremena!?

„Normalnije bi bilo da je rezultat glasio 7:2 za nas. Mislim da ste svi vidjeli našu igru ​​u prvom poluvremenu. Imali smo dvije ili tri šanse i u drugom, posebno Franck Ribery. Čak se ni ne sjećam svih prilika. Bilo ih je najmanje šest ili sedam”, rekao je Kimmich, koji još ne diže bijelu zastavu.

“Moramo igrati još jednu utakmicu i zato još nije gotovo. Naša rezultat za revanš nije dobar, ali sve je moguće u nogometu. Potrudit ćemo se da napravimo nemoguće.

[su_champions_league]

James Rodriguez se složio sa mišljenjem svojih saigrača bez obzira na to da je ok Bayern ne aktivira klauzulu u ugovou – još uvijek član Real Madrid.

“Imali smo pet čistih prilika, a oni su imali dvije. Vrlo smo ljuti nakon ovog susreta”, rekao je Marcu izvrsni Kolumbijac.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!