NaslovnicaVijestiNiko Kovač dominira u Francuskoj: Ušao u povijest Monaca!

Niko Kovač dominira u Francuskoj: Ušao u povijest Monaca!

Trener Monaca Niko Kovač je nastavio sa odličnim rezultatima na klupi Francuskog kluba. Bivši selektor hrvatske reprezentacije i njegovi igrači su jučer kao gosti savladali Nicea u 1/16 finala francuskog Kupa.

Ova pobjeda protiv Nicea (2-0) je Niki Kovaču bila 19 u 30. utakmici u Monacu ove sezone. Golove su postigli Volland i Aguilar.

Niko trenutno ima postotak pobjeda od čak 63%.

Samo jedan je trener ostvario bolji rezultat od Nike Kovača u povijesti Monaca, a vodili su ga prije njega Arsene Wenger, Jean Tigana, Didier Deschamps, Claudio Ranieri i Leonardo Jardim.

Taj trener se zove Angelo Grizzetti koji je tim vodio u 1952/53 sezoni i imao je 67.5% uspješnosti.

Niko Kovač zaista uživa u svom vremenu sa francuskim klubom, a svoj prvi poraz ove sezone u ligi doživio je protiv Strasbourga (1-0) nakon 12 utakmica bez poraza, od čega je uspio ostvariti čak 10 pobjeda.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!