NaslovnicaVijestiNIKO KOVAČ KONAČNO OTKRIO: Evo što će se dogoditi s Jamesom Rodriguezom...

NIKO KOVAČ KONAČNO OTKRIO: Evo što će se dogoditi s Jamesom Rodriguezom ovog ljeta!

U posljednjih nekoliko tjedana mnogo je špekulacija o budućnosti zvijezde Bayern Munchena Jamesu Rodriguezu, koji je u bavarskom klubu trenutno na posudbi iz Real Madrida.

James Rodriguez ostaje u Bayernu

Mnogi španjolski mediji su objavili informaciju kako Los Blancosi planiraju vratiti kolumbijskog reprezentativca na Santiago Bernabeu ovog ljeta, ali izgleda da od toga neće biti ništa.

[su_bet365_100bonus]

Naime, iz Bayern Munchena su se oglasili i poručili kako planiraju ispoštovati trenutni dogovor koji je postignut prošlog ljeta, a po kojem imaju opciju otkupa njegovog ugovora za 42 miliona eura sljedećeg ljeta, prije isteka dvogodišnje posudbe. Novi trener njemačkog giganta Niko Kovač danas je na pitanje novinara o budućnosti 27-godišnjaka rekao: “Znam samo da imamo dogovor o posudbi koji još uvijek važi. Isteći će samo ako iskoristimo opciju i otkupimo njegov ugovor, ili neće isteći nikako. U medijima je uvijek puno špekulacija.”

Kolumbijac je i sam nedavno priznao kako je sretan u Njemačkoj, te da namjerava ostati na Allianz Areni i sljedeće sezone: “Bundesliga je jako dobra liga, stadioni su uvijek puni. Kad sam došao, imao sam drugačije mišljenje. Lijepo mi ovdje i nadam se da ću ostati u klubu. Osjećam se jako dobro.”

[su_no1forfootball]

James Rodriguez je stigao u Real Madrid u ljeto 2014. godine za čak 75 miliona eura iz Monaca, nakon sjajnih nastupa na Svjetskom prvenstvu održanom u Brazilu te godine. U ukupno tri sezone provedene u ‘kraljevskom’ klubu skupio je 111 nastupa, postigao 36 golova i podijelio 40 asistencija. Ipak, početkom prošle sezone odlučio je otići, nakon što mu bivši trener Real Madrida Zinedine Zidane nije mogao obećati sigurno mjesto u početnih 11. Unatoč nešto lošijem startu u dresu Bayerna, James je nakon povratka Juppa Heynckesa u klub pokazao da je i dalje jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji na svijetu, postigavši sedam golova i podijelivši čak 11 asistencija u ukupno 23 nastupa u Bundesligi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!