NaslovnicaVijestiNiko Kovač na košarkaškoj utakmici Bayerna doživio veliko poniženje!

Niko Kovač na košarkaškoj utakmici Bayerna doživio veliko poniženje!

U četvrtak navečer Niko Kovač je na trenutak odvojio svoje misli od nogometa i posjetio Bayernovu košarkašku utakmicu. Kad je spiker u dvorani pročitao njegovo ime, navijači u dvorani su reagirali na sramotan način.

Bayernove košarkaše, nogometni treneri i službenici nogometnog kluba redovito prate. Veliki košarkaški entuzijast je poseban Jeromea Boateng a izgleda d i Niko Kovač obožava košarku. Jučer navečer, utakmicu između Bayerna i Anadolu Efesa pratio je trenutačni trener Bayerna, Niko Kovač.

>> Transfer glasine: Mourinho želi Ibru ponovo u Unitedu, Nikola Milenković na meti klubova iz Premierlige, De Ligt dobio dvije nove ponude

Hrvat je sjedio u društvu sportskog direktora Hasana Salihamidžića i nogometaša Javiera Martineza, a kasnije i predsjednika kluba Uli Hoeness. Službeni spiker u dvorani je prije početka meča ukazao na prisutnost poznatih nogometnih imena koje su navijači dočekali s pljeskom, ali kad je pročitao ime trenera Niko Kovač, gledatelji su glasno zviždali. To je bila prva velika negativna reakcija navijača Bayerna koji su nezadovoljni trenerom, koji je s ekipom u negativnom nizu od četiri utakmice bez pobjede.

Nije bilo sve toliko crno za Kovača te su pojedini fanovi prišli do njega i zamolili ga za fotografiju.

[su_bet365_app]

Kovač se posljednjih dana česta tema  medijskih glasina o navodnom sporu unutar svlačinice te o sporu sa upravom koja mu nije ispunila želje na transfer tržištu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!