NaslovnicaVijestiNiko Kovač ostaje bez ove četiri zvijezde u Bayernu!

Niko Kovač ostaje bez ove četiri zvijezde u Bayernu!

Niko Kovač, novi trener bavarskog velikana, mogao bi ostati bez ove četiri zvijezde u Bayernu, piše njemački sportski list Bild, ali sve će biti poznato tek nakon SP u Rusiji.

Dok se njemačka reprezentacija priprema za predstojeće Svjetsko prvenstvo, Bayern Munchen s novim trenerom Nikom Kovačem uvelike radi na planiranju momčadi za sezonu 2018/2019.

Bild piše kako je na tajnom sastanku s bivšim hrvatskim izbornikom rečeno da će Bavarci u novu sezonu ući s manjim brojem profesionalaca u odnosu na dosadašnji kadar. Prema toj informaciji, veliki šefovi Bayerna, Karl-Heinz Rummenigge i Uli Hoeneß, stavili su četiri zvijezde na listu za prodaju.

[su_tenis_live_streaming]

Veznjak Arturo Vidal (31) ima ugovor do kraja iduće sezone, ali što se tiče kluba, on može otići i ovoga ljeta, uz odgovarajuću ponudu. Nikad dovoljno profilirani Juan Bernat (ugovor također do 2019.) nezadovoljan je u Münchenu te bi također trebao otići.

I Thiago se osjeća nedovoljno cijenjenim u Bayernu. Ima ugovor do 2021., ali je jako zainteresiran za promjenu sredine. Klub je jednako tako spreman za razgovore o tome. Otvorena je i budućnost Jérômea Boatenga, koji također ima ugovor do 2021. godine i jedan je od najpouzdanijih igrača.

Ni on, a ni odgovorni u klubu još nisu donijeli konačnu odluku o svemu te se čini da obje strane čekaju završetak Svjetskog prvenstva. Bude li Boateng našao novog poslodavca, Niko Kovač i Bayern imaju na oku Kevina Vogta iz Hoffenheima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!