NaslovnicaVijestiNIŠTA OD GOLOVINA: Chelsea dovodi brazilskog reprezentativca nakon propalih pregovora sa Aleksandrom...

NIŠTA OD GOLOVINA: Chelsea dovodi brazilskog reprezentativca nakon propalih pregovora sa Aleksandrom Golovinom!

Prema pisanju engleskih medija, nakon što je propao transfer Aleksandra Golovina iz CSKA Moskve, čelnici Chelseaja su pažnju usmjerili na brazilskog reprezentativca Bernarda.

Chelsea dovodi Bernarda

Londonski klub je u proteklih nekoliko tjedana bio u pregovorima sa ruskim velikanom, ali Golovin je na kraju odbio ponudu ‘Plavaca’, te odlučio karijeru nastaviti u Monacu.

[su_bet365_100bonus]

Ipak, kako pišu brazilske novine Globo Esporte, čelnici kluba sa Stamford Bridgea već su pronašli njegovu zamjenu, a riječ je o Bernardu, kojem je početkom ovog mjeseca istekao ugovor sa Shakhtar Donetskom, te je sada slobodan igrač. U izvješću stoji kako je 25-godišnjak od isteka ugovora sa ukrajinskim klubom dobio čak 12 ponuda raznih europskih velikana, uključujući West Ham, Leicester City i Wolfsburg, ali po svemu sudeći odlučit će se za Chelsea.

Bernard je za reprezentaciju Brazila debitovao 2012. godine, te od tada skupio ukupno 14 nastupa u žutom dresu. Ipak, on nije bio pozvan za nedavno završeno Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a posljednji put je dres ‘Selecaa’ obukao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu prije četiri godine. Prošle sezone je za Shakhtar odigrao ukupno 29 utakmica, postigao deset golova i podijelio četiri asistencije u svim takmičenjima.

[su_casino]

Pored njega, na Stamford Bridge bi uskoro trebao doći i mladi defanzivac Juventusa Daniele Rugani. To je potvrdio i njegov agent Davide Torchia, koji je jučer izjavio kako Chelsea pokazuje interes za 23-godišnjaka. U intervjuu za Radio Sportiva, Torchia je izjavio: “Postoji interes Chelseaja za Ruganija. Nije stvar u cijeni transfera, već je u pitanju tehnički problem. Ni igrač, a ni Juventus se nisu oglasili povodom tog interesa Chelseaja. Rugani je miran i sretan, trenutno je na pripremama i razmišlja samo o Juventusu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!