NaslovnicaVijestiNIŠTA OD HAALANDA: Manchester United kreće po jednog od najtalentiranijih napadača na...

NIŠTA OD HAALANDA: Manchester United kreće po jednog od najtalentiranijih napadača na svijetu!

Kako danas izvještavaju engleski mediji, trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer poručio je upravi koga želi kao zamjenu za Erlinga Haalanda, kojeg nisu uspjeli dovesti ove zime, s obzirom da je on ipak odlučio potpisati za Borussiju Dortmund.

Manchester United dovodi Tima Wernera

Naime, riječ je o također jako talentiranim napadačima, zvijezdi RB Leipziga Timu Werneru, te zvijezdi Wolverhamptona Raulu Jimenezu, koji se već dokazao u Premier ligi, posebno od početka nove sezone.

‘Crvenim vragovi’ su već duže vrijeme u potrazi za novim napadačem, odnosno od odlaska Romelua Lukakua prošlog ljeta, a gotovo je sigurno da će dovesti nekoga na toj poziciji do kraja ovog zimskog prelaznog roka. Werner, kojeg također prati i Chelsea, je svakako bio druga opcija u slučaju da propadne dovođenje Haalanda, a u svom ugovoru sa Leipzigom ima otkupnu klauzulu od oko 40 miliona eura.

S druge strane, Jimenez, koji je danas nastupio upravo protiv Manchester Uniteda u FA Kupu, je nova opcija, i njega će pokušati dovesti u slučaju da propadne i transfer Wernera. Međutim, kako pišu pojedini mediji iz njegove rodne zemlje Meksika, interes za njega pokazuje i Unitedov gradski rival Manchester City.

I Pep Guardiola i Ole Gunnar Solskjaer su navodno oduševljeni njegovom formom ove sezone, nakon što je na 25 odigranih utakmica u Premier ligi i Europskoj ligi postigao 11 golova i podijelio osam asistencija. Solskjaer je već zatražio od svojih skauta da prate njegove nastupe i dalje, te da ga pokušaju dovesti u slučaju da ne dođe Werner. S druge strane, City još uvijek razmatra opciju njegovog dovođenja, te ga ne planiraju dovoditi do ljetnog prelaznog roka.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!