NaslovnicaVijestiNIŠTA OD LIVERPOOLA: Predsjednik Lyona priznao kako pregovara sa trenerom drugog engleskog...

NIŠTA OD LIVERPOOLA: Predsjednik Lyona priznao kako pregovara sa trenerom drugog engleskog velikana!

Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas otkrio je kako više nije u kontaktu sa predstavnicima Liverpoola oko mogućeg transfera Nabila Fekira, ali i dodao da razgovara sa trenerom drugog engleskog premierligaša.

Fekir ponuđen Manchester Unitedu

Fekir, koji je postigao 23 gola u ukupno 40 nastupa u svim takmičenjima u dresu Lyona prošle sezone, bio je na korak od dolaska na Anfield, ali je transfer propao u posljednjim trenucima.

[su_games]

Naime, iz Lyona su objavili priopćenje na svojoj službenoj stranici u kojem su potvrdili kako neće doći do transfera, te da će Fekir ostati u francuskom klubu i sljedeće sezone. Mnogi engleski mediji su objavili špekulacije kako su klubovi dogovorili da će cijena transfera iznositi 60 miliona eura, ali ‘Redsi’ su tu cifru pokušali smanjiti nakon što je Fekir obavio ljekarske preglede, te čelnici Lyona nisu prihvatili taj zahtjev. Ipak, u priopćenju je također pisalo kako bi Fekir još uvijek mogao napustiti klub ovog ljeta ukoliko netko pošalje odgovarajuću ponudu za francuskog reprezentativca, čiji agent je također priznao kako njegova budućnost još uvijek nije poznata.

[su_bet365_100bonus]

Predsjednik Lyona Aulas danas je dao zanimljiv intervjuu za beIN SPorts, u kojem je priznao kako bi Nabil Fekir karijeru mogao nastaviti u redovima Liverpoolovog najvećeg rivala Manchester Uniteda. Naime, rekao je: “Sastao sam se sa Joseom Mourinhom neki dan, imali smo dug razgovor. Osobno, više ne razgovaram sa predstavnicima Liverpoola. U ovom trenutku, nadamo se da će Fekir imati sjajno Svjetsko prvenstvo sa Francuskom.”

24-godišnjak je nastupio na sve tri utakmice grupne faze na ovom Svjetskom prvenstvu, ali svaki put je u igru ulazio sa klupe, te je odigrao ukupno tek 51 minutu. Ipak, ‘Trikolori’ su slavili u dvije od te tri utakmice i jednom odigrali neriješeno, te kao prvoplasirani sa sedam osvojenih bodova prošli u osminu finala, gdje ih čeka Argentina. Taj susret je na rasporedu sutra u 16 sati, a odigrat će se na Kazan Areni.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Nakon pobjede Dinama na Rujevici, kladionice izbacile nove koeficijente za HNL

0
U sinoćnjem derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, Dinamo je izašao kao pobjednik protiv Rijeke rezultatom 2:1. Golove su postigli Brune Petković i Arber Hoxha,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!