NaslovnicaVijestiNIŠTA OD MANCHESTER UNITEDA: Mario Mandžukić napušta Juventus u januaru, ali ostaje...

NIŠTA OD MANCHESTER UNITEDA: Mario Mandžukić napušta Juventus u januaru, ali ostaje u Italiji!

Kako su danas izvijestili talijanski mediji, napadač Juventusa Mario Mandžukić bit će glavna meta AC Milana u zimskom prelaznom roku ukoliko talijanski velikan ne uspije dovesti Zlatana Ibrahimovića, dok je Manchester United navodno u potpunosti odustao od hrvatskog napadača.

Milan želi Mandžukića

Rossoneri se već neko vrijeme povezuju sa dovođenjem Ibre, a njegov ugovor sa LA Galaxyjem ističe krajem sljedećeg mjeseca, nakon čega će se po svemu sudeći ponovo vratiti u Europu.

Tuttosport piše kako Šveđanin zahtijeva više novca nego što je Milan spreman ponuditi, što bi ih moglo natjerati da ipak pokušaju dovesti Mandžu. Bivši hrvatski reprezentativac već odavno nije u planovima novog trenera Juventusa Maurizija Sarrija, nije imao niti jedan nastup ove sezone, dok je također izostavljen i sa liste igrača pozvanih za Ligu prvaka.

Ove novine su također izvijestile kako Juve za njega traži 12 miliona eura, ali ova cifra bi se mogla smanjiti ukoliko odustane od odštete, s obzirom da mu još nije istekao ugovor sa klubom. Pored toga, od njegovog dovođenja je navodno odustao Manchester United, iako se dosta pisalo o njegovom odlasku na Old Trafford u zimskom prelaznom roku. Otkako je stigao u Juve iz Atletico Madrida 2015. godine, on je na ukupno 162 nastupa u svim takmičenjima postigao 44 gola, te osvojio mnoštvo titula.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!