NaslovnicaVijestiNišta od ostanka u Italiji: Napadač Rome nije mogao odoliti mirisu novca...

Ništa od ostanka u Italiji: Napadač Rome nije mogao odoliti mirisu novca te je odlučio da se preseli u Kinu

Napadač Rome je sljedeće poznato  i može se reći poprilično veliko ime europskog nogometa, koji se nije mogao oduprijeti “nerealnoj” ponudi iz zemlje, koja je poznata po velikim platama koje obezbjede za nogometaše.

Kineski prvoligaši su tek za kratko vrijeme bili zaustavljeni kada je u pitanju kupovina vrhunskih nogometaša, jer su nedavno ponovo počeli kupovati poznata imena europskog nogometa. Na pragu odlaska u Kinu je napadač West Ham Uniteda Marko Arnautović a njegov potencijalni protivnik u kineskom prvenstvu bi mogao biti napadač Rome Stephan El Shaarawy, koji je na pragu transfera u Šangaj Shenhuu.

Evo zbog čega ga zovu “The Special One”: Mourinho odbio ponudu o kojoj svi treneri mogu sanjati

Talijanski mediji izvješćuju kako su Romi prihvatili ponudu u iznosu od 18 milijuna eura, dok bi “Mali faraon” trebao potpisati ugovor koji bi mu donosio čak 15 milijuna eura godišnje zarade. El Shaarawy će danas ili sutra biti podvrgnut liječničkom pregledu, a zatim potpisati najprofitabilniji ugovor u svojoj karijeri.

U prvim godinama svoje karijere, El Shaarawy je pokazao nevjerojatan potencijal, pa su ga mnogi već vidjeli kao sljedeće veliko ime talijanskog i europskog nogometa. Potencijal nikada nije ostvario, iz godie u godiu je igrao slabije, a njegova karijera se ponovno okrenula ka gore u prošloj sezoni, kada je postigao 11 golova u 28 odigranih utakmica u Serie A.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!