NaslovnicaVijestiNIŠTA OD POCHETTINA: Na Old Trafford na kraju sezone dolazi trener iz...

NIŠTA OD POCHETTINA: Na Old Trafford na kraju sezone dolazi trener iz Španjolske!

Prema pisanju engleskih medija, čelnici Manchester Uniteda su odustali od dovođenja trenera Tottenham Hotspura, te su se okrenuli novoj meti, a riječ je navodno o Diegu Simeoneu.

Manchester United želi Diega Simeonea

Argentinskom stručnjaku će ovo po svemu sudeći biti posljednja sezona na klupi Atletico Madrida, na koju je stigao prije čak devet godina. Glavni razlog zbog kojeg su ‘Crveni vragovi’ odustali od dovođenja njegovog sunarodnjaka je previsoka odšteta koju Spursi zahtijevaju, navodi Daily Mirror.

Nema sumnje kako bi Simeone bio sjajna alternativa, s obzirom da je doživio velike uspjehe otkako vodi ‘Jorgandžije’, sa kojima je osvojio La Ligu, Europsku ligu, te stigao do dva finala Lige prvaka. Iako se 48-godišnjak u ovom trenutku smatra jednim od najboljih trenera na svijetu, veliko je iznenađenje što se povezuje sa dolaskom u Englesku. Uprkos svim uspjesima, Simeone je poznat kao vrlo vrlo defanzivan trener, sličan Joseu Mourinhu, koji se baš i nije proslavio na Old Traffordu forsirajući taj stil igre.

Mijenjanje jednog trenera trenerom sličnih karakteristika bi vjerovatno izazvalo lošu reakciju od strane navijača, koji su trenutno jako zadovoljni načinom na koji njihov tim igra pod vodstvom privremenog trenera i legende kluba Ole Gunnara Solskjaera. Od njegovog dolaska, ‘Crveni vragovi’ su slavili na pet uzastopnih utakmica, te su smanjili zaostatak u Premier ligi za četvrtim mjestom, koje vodi u Ligu prvaka, na devet bodova, a imaju i odigranu utakmicu manje od trenutno četveroplasiranog Chelseaja.

Simeone je sredinom prošlog mjeseca dao jako zanimljiv intervjuu, u kojem je priznao kako će sigurno trenirati Inter u skorijoj budućnosti. Naime, rekao je: “Mislim da sam bio vrlo jasan kada je ovo u pitanju, rekao sam već 2000 puta da se želim vratiti u Inter. Nema potrebe da ponovo to govorim, jer će se to definitivno dogoditi.”

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!