NaslovnicaVijestiNIŠTA OD POVRATKA U BARCELONU? Neymar započeo pregovore sa velikanom iz Premier...

NIŠTA OD POVRATKA U BARCELONU? Neymar započeo pregovore sa velikanom iz Premier lige!

Prema pisanju španjolskih i engleskih medija, zvijezda Paris Saint-Germaina Neymar stupio je u kontakt sa predstavnicima Manchester Uniteda.

Neymar se ponudio Manchester Unitedu

Brazilac se nije na vrijeme vratio na treninge u francuskom klubu ranije ovog mjeseca, te je svima jasno kako želi što prije napustiti Park prinčeva, što je potvrdio i njegov trener Thomas Tuchel.

Već neko vrijeme se piše o njegovom povratku u Barcelonu, te da je u kontaktu sa Messijem i još nekoliko bivših suigrača. Međutim, Katalonci su već potrošili blizu 200 miliona eura na dovođenje Frenkieja de Jonga i Antoinea Griezmanna, i nije poznato da li imaju dovoljno novca i za transfer Neymara.

Iako se u posljednjih nekoliko dana dosta piše o mogućoj razmjeni nekoliko igrača, uključujući Philippea Coutinha i Ousmanea Dembelea u zamjenu za 27-godišnjaka, čelnici PSG-a navodno nisu oduševljeni tom opcijom. Naime, oni žele 222 miliona eura, koliko su i platili njegovu otkupnu klauzulu u ugovoru sa Barcelonom prije dvije godine.

Kako piše Mundo Deportivo, a vijest prenosi The Sun, Neymar je svjestan kako su šanse za povratak u Barcu jako male, te se ponudio engleskom velikanu Manchester Unitedu. U izvješću piše kako je United jedan od velikh europskih klubova u kojima bi on volio zaigrati, a tu se još nalaze i Real Madrid, Bayern Munchen i Juventus.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!