NaslovnicaVijestiNIŠTA OD TRANSFERA: Evo zbog čega je propao transfer Nabila Fekira u...

NIŠTA OD TRANSFERA: Evo zbog čega je propao transfer Nabila Fekira u Liverpool!

Uprkos tome što su posljednjih dana skoro svi svjetski mediji izvijestili kako je transfer zvijezde i kapitena Lyona Nabila Fekira u Liverpool gotova stvar, od toga neće biti ništa.

Propao transfer Fekira u Liverpool

Naime, nakon što su se pojavile informacije kako je Fekir danas imao liječnički pregled u engleskom velikanu, samo nekoliko sati kasnije oglasili su se iz Lyona službenim izvješćem kako pregovori nisu uspjeli i da Francuz ostaje u klubu.

[su_bet365_app]

Ovo je veliki udarac za Liverpool i njihovog trenera Jurgena Kloppa, koji je u Fekiru vidio perfektnu zamjenu za Philippea Coutinha, koji je početkom godine otišao u Barcelonu. Ipak, ono što mnoge zanima, a prvenstveno navijače Liverpoola, jeste razlog zbog kojeg je Lyon u posljednjim trenucima odustao od pregovora. Navodno, sve je bilo dogovoreno, cijena transfera je trebala iznositi 60 miliona eura, a i sam igrač je prihvatio ugovor koji su mu nudili ‘Redsi’. Kako navodi francuski RMC Sport, a tu vijest su prenijele i engleske novine Mirror, čelnici Liverpoola su krivi za prekid pregovora.

[su_bonus]

Naime, oni su pokušali smanjiti već dogovorenu cijenu od 60 miliona eura zbog nevjerovatnog razloga, a u pitanju je strah od moguće nove povrede, s obzirom da je Fekir u posljednjih nekoliko sezona imao dosta povreda zbog kojih je dugo vremena izbivao sa terena. Pored toga, ni liječnički pregled nije prošao kao što su očekivali, tako da su iz Liverpoola smatrali kako je cifra od 60 miliona eura za njega preveliki rizik.

U Lyonu nisu ni razmislili o ovom prijedlogu, i odmah su prekinuli pregovore, te na službenoj stranici objavili da Fekir ostaje u klubu. Nakon što su saznali za pravi razlog prekida pregovora, navijači Liverpoola su ljutito reagovali putem društvenih medija, što je bilo i očekivano. Još uvijek nije poznato da li će doći do novih pregovora, ali je gotovo sigurno da ih neće biti do kraja Svjetskog prvenstva, koje počinje za pet dana, te se završava 15. jula.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!