NaslovnicaVijestiNISU USPJELI DOVESTI ZVIJEZDU IZ SERIJE A NA LJETO: Manchester City u...

NISU USPJELI DOVESTI ZVIJEZDU IZ SERIJE A NA LJETO: Manchester City u siječnju obara svjetski rekord kako bi ga doveli u svoje redove!

Manchester City navodno želi potpisati braniča Intera Milana Skriniara i poslat će ponudu za njega u siječnju.

NISU USPJELI DOVESTI

Slovački internacionalac se etablirao kao jedan od najboljih braniča u Europi svojim nastupima za Nerazzurre. Skriniar je ostvario 88 nastupa za Inter otkako im se pridružio iz Sampdorije, postigavši četiri gola i dvije asistencije.

Prema Calciomercatu, Manchester City je ljetos pokušao potpisati 24-godišnjaka, ali će se po njega vratiti u siječnju.

Unatoč odlasku Vincenta Kompanyja na ljeto, prvaci Premier lige nisu potpisali braniča. Sada kada je Laporte zadobio ozljedu koljena koja će ga neko vrijeme držati van terena, City mora dovesti braniča.

Momčad Pepa Guardiole trenutno ima samo dva braniča u John Stonesu i Nicolas Otamendiju i za njih je potrebna podrška. Skriniar će nesumnjivo biti jak dodatak ekipi Manchester Cityja i trebao bi napredovati u Engleskoj.

Međutim, Inter neće biti previše spreman da pusti slovačkog internacionalaca, koji je prije nekoliko mjeseci potpisao novi četverogodišnji ugovor, što je potvrđeno i na službenoj web stranici kluba. Dakle, City će morati gurnuti ruku duboko u džep da bi ga potpisao. Tko zna, možda ćemo za ovog braniča dobiti novu svjetsku naknadu za transfer.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!