NaslovnicaVijestiNitko ne može da vjeruje što je Jamie Carragher rekao nakon londonskog...

Nitko ne može da vjeruje što je Jamie Carragher rekao nakon londonskog derbija

Arsenal je zamalo izbjegao totalnu katastrofu i poraz od Chelseaja u sinoćnjem londonskom derbiju kada ih je u sud Bellerin spasio ogromnih kritika.

Nitko ne može

Topnici su bili nekoliko trenutaka od poraza kada je Hector Bellerin postigao taj izjednačujući gol u sudijskoj nadoknadi.

Arsenal je poveo preko Jack Wilshera u 63. minuti, ali je Chelsea zatim preokrenuo na 2-1 sa samo šest minuta preostalih do kraja utakmice, zahvaljujući Hazardu i Marcos Alonsu.

Nesretni Alvaro Morata je imao šansu da postigne gol, ali ju je propustio, dok je Davide Zappacosta pogodio vratnicu trenutak kasnije.

[su_bonus]

Na pitanje što bi uradio da je Zappacostina vratnica ipak bila gol, Arsene Wenger se nakon utakmice našalio i rekao da bi počinio ‘samoubojstvo’.

Ipak, unatoč izjednačenju, Jamie Carragher je govorio u Arsenalovu obranu nakon utakmice na Sky Sportsu.

To je bilo fer od njega – ali to je još jedan komentar koji je nasmijao sve nogometne navijače na društvenim mrežama.

Liverpoolova legenda kaže da je po njegovom mišljenju, Arsenalov napdački trio bolji od Manchester Cityjevog napdačkog tria.

“Arsenalova prednja tri su bolja od prednja tri Manchester Cityja, Leroy Sanea, Sterlinga i Sergio Aguera”, rekao je Carragher.

“Neki se ljudi možda ne slažu s tim, ali sigurno je vrlo blizu.”

“Razmišljajte o večerašnjoj izvedbi i u svim tim velikim utakmicama kod kuće.”

[su_bet365_app]

Carragher je igrao za Liverpool cijelu svoju karijeru, a odigrao je 508 utakmica od 1996 do 2013. godine.

Igrao je za englesku reprezentaciju od 1999 do 2010. godine. Također je igrao za U20 i U21 tim.

Svoju mirovinu je najavio 7. veljače 2013. godine, a 500-ti nastup je odigrao protiv Tottenhama u pobjedi od 3-2.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!