NaslovnicaVijestiNITKO VIŠE NE ŽELI NABIL FEKIRA: Odlazi u Španjolsku za samo 30...

NITKO VIŠE NE ŽELI NABIL FEKIRA: Odlazi u Španjolsku za samo 30 milijuna eura!

Prošlog ljeta Nabil Fekir je bio glavna vijest u nogometnom svijetu. Uzbudljivi francuski napadač bio je na samom vrhu i vrlo blizu završetka transfera u Liverpool nakon što je imao zapanjujuću formu u Ligue 1.

Odlazi u Španjolsku

Međutim, transfer je propao u posljednjoj minuti nakon što su Redsi postavljali pitanja o Fekirovoj medicinskoj povijesti.

Fekir je navodno bio uznemiren iskušenjem i sada izgleda sigurno da će napustiti francuski klub ovog ljeta.

No, njegova zaliha u nogometnom svijetu je pala u posljednjih 12 mjeseci.

On je sada u naprednim pregovorima sa španjolskim Real Betisom, koji sljedeće sezone neće igrati europski nogomet.

Prema Le Parisienu, on će ih koštati samo 30 milijuna eura.

Fekirov ugovor uskoro istječe, ali je pad vrijednost od 40 milijuna eura još uvijek prilično loš i odražava 25-godišnjakovu lošu formu u 2018/19 sezoni.

On je uspio postići samo devet ligaških golova tijekom cijele sezone i nije pronašao mrežu za klub i zemlju od 3. ožujka – 11 utakmica.

Lyon će vjerojatno biti bijesan kao i svi drgi, jer su izgubili 40 milijuna eura.

Francuska ekipa bi vjerojatno voljela da Betis započne rat za nadmetanje, ali čini se da nitko više nije zainteresiran za Fekira.

Direktor Lyona Juninho Pernambucano savjetovao je Fekiru da ostane u Francuskoj i sada to izgleda kao dobar savjet.

“On je važna osoba u klubu: treneirao je ovdje, nosi kapetansku traku, također je svjetski prvak”, rekao je Juninho za Mirror.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!