NaslovnicaVijestiNizozemci u problemima: Ostali bez važnog igrača uoči utakmice s Hrvatskom

Nizozemci u problemima: Ostali bez važnog igrača uoči utakmice s Hrvatskom

Nizozemska nogometna reprezentacija suočava se s velikim problemima uoči polufinalnog susreta Lige nacija s Hrvatskom koji se igra u srijedu.

Nizozemci su već ranije saznali da izbornik Ronald Koeman neće moći računati na Memphisa Depaya, a sada im je stigla još jedna loša informacija od liječničkog tima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


23-godišnji stoper Matthijs de Ligt zbog ozljede neće moći nastupiti u utakmici protiv Hrvatske. Igrač Bayerna se ozlijedio na treningu te neće biti na raspolaganju za završnicu Lige nacija.

De Ligt je kao 17-godišnjak debitirao za Nizozemsku 2017. godine, upisao je 41 nastup i postigao dva pogotka.

Utakmica između Nizozemske i Hrvatske igra se u srijedu u Rotterdamu s početkom u 20:45. Dan kasnije Španjolska i Italija igraju drugo polufinale u Enschedeu, a borba za medalje na rasporedu je u nedjelju.

Utakmica za treće mjesto održat će se u 15 sati u Enschedeu, dok će se finale odigrati u Rotterdamu u 20:45.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!