NaslovnicaVijestiNizozemska ima novog trenera!

Nizozemska ima novog trenera!

Kako prenose nizozemski mediji, treći put u svojoj karijeri, Louis van Gaal će voditi reprezentaciju svoje zemlje. 69-godišnjak je već sve dogovorio sa čelnicima nizozemskog nogometnog saveza i sada se samo čeka zvanična potvrda.

Bivši trener Manchester United je reprezentaciju Nizozemske vodio od 2000. do 2002. godine, a zatim ponovo od 2012. do 2014. On je sa Nizozemskom uspio osvojiti treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

Sada će Van Gaal naslijediti Franka de Boera koji je napustio svoju poziciju nakon što je poražen u osmini finala Europskog prvenstva od Češke.

Louis van Gaal je u svojoj karijeri vodio Barcelonu, Ajaxa, AZ-a, Bayerna, a zatim i već spomenutog Manchester Uniteda. Karijeru je završio 2017. godine nakon što je najavio mirovinu zbog obiteljskih razloga, ali izgleda da poziv iz reprezentacije nije mogao odbiti.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!