Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
   
                                      Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
      
                                                                    Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
        
                                      Bet365 Otvori racun  
      
NaslovnicaVijestiNjemačka objavila vodič za navijače na Europskom prvenstvu: Strogo zabranjene dvije zastave

Njemačka objavila vodič za navijače na Europskom prvenstvu: Strogo zabranjene dvije zastave

Iako je teško procijeniti koliko će hrvatskih navijača biti prisutno u subotu na Olimpijskom stadionu u Berlinu za utakmicu između Vatrenih i Furije, očekuje se da će ih biti između 50 i 100 tisuća u glavnom njemačkom gradu.

Na ovom UEFA-inom prvenstvu prvi put će se primijeniti sustav prema kojem će navijači svih reprezentacija na svim utakmicama natjecanja po skupinama, neovisno o kapacitetu stadiona, imati na raspolaganju po 10.000 ulaznica – za razliku od prethodnog sustava u kojem su navijači imali određeni postotak stadionskih mjesta.

No, na tribinama Olimpijskog stadiona u Berlinu sigurno će biti barem dva-tri puta više navijača Vatrenih. S obzirom na veliki interes, hrvatski navijači lako bi sami napunili stadion od 75.000 mjesta. Nažalost, neće biti mjesta za sve. Oni koji nisu uspjeli kupiti ulaznicu moći će pratiti utakmicu u jednoj od navijačkih zona u Berlinu.

Centralna navijačka zona u Berlinu smještena je ispred Brandenburških vrata i može primiti do 125.000 navijača. Od Olimpijskog stadiona udaljena je oko devet kilometara zračne linije. Uokvirena najvećim nogometnim golom na svijetu, Brandenburška vrata bit će jedno od najomiljenijih mjesta za gledanje utakmica u Berlinu. Domaćini već najavljuju da će biti “majka svih navijačkih zona”. Ovdje će biti prenošene sve utakmice koje se igraju u Berlinu, sve utakmice njemačke reprezentacije te sve utakmice eliminacijskog kruga (od četvrtfinala nadalje).

Ispred Brandenburških vrata postavljeno je 24.000 kvadratnih metara umjetne trave. Travnjak je 100% reciklabilan, proizveden uz smanjenu emisiju CO2 i klimatski neutralan. Nakon Europskog prvenstva, ostat će u Berlinu i bit će raspoređen po nogometnim igralištima, sportskim objektima, vrtićima i drugim lokacijama.

Organizatori su objavili da palestinske i izraelske zastave neće biti dopuštene u navijačkim zonama. Navijačima će biti dozvoljeno donijeti samo zastave 24 zemlje sudionice turnira. Izvršni direktor Moritz van Dulmen dodao je za Berliner Morgenpost da Euro nije mjesto za demonstracije.

Pokraj centralne navijačke zone nalazi se i Fan zona Reichstag, koja će moći primiti do 10.000 navijača. Za razliku od zone kod Brandenburških vrata, ovdje će biti prikazani svi susreti Europskog prvenstva, ukupno 51 utakmica. Program će biti obogaćen DJ setovima, live glazbom, radionicama i još mnogim drugim sadržajima.

Tijekom Eura u okviru “Nogometnog kulturnog ljeta” u Berlinu bit će organizirano preko 100 događanja, uključujući projekcije filmova na otvorenom, različite koncerte, nastupe DJ-a, radionice i predstave.

Najnovije vijesti

Predsjednik Argentinskog nogometnog saveza angažirao radnika da mu briše znoj

0
Copa America se bliži završetku, a Argentina će 14. srpnja pokušati obraniti titulu u finalu protiv Kolumbije. Međutim, argentinska javnost posljednjih dana ne raspravlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!