NaslovnicaVijestiNjemačka u velikoj krizi: Joachim Low dao zanimljivu izjavu za Thomasa Mullera!

Njemačka u velikoj krizi: Joachim Low dao zanimljivu izjavu za Thomasa Mullera!

Napadač Bayerna Thomas Muller izgubio je mjesto u početnih 11 reprezentacije Njemačke, ali unatoč tome Joachim Low još ga vidi kao jednog od važnih članova ove ekipe. Ove godine je Muller za Elf  postigao samo jedan gol.

Selektor Njemačke Joachim Low ne namjerava odustati od svojih tvrdnji da je Thomas Muller jedan od vitalnih članova njemačke reprezentacije, unatoč tome što je napadač Bayerna susret protiv Francuske započeo sa klupe za rezervne nogometaše. Osim toga, selektor se nada da će Muller ubrzo pronađe pravu formu, jer je 2018. godine postigao samo jedan gol za Elf.

>> Francuska legenda posve otvoreno: “Ne znam kako Thomas Muller uopšte igra za Njemačku”

U utorak protiv Francuske, Muller je susret odgledao sa klupe za rezervne nogometaše, a prije toga je proveo manje od 60 minuta na utakmici s Nizozemcima. Low još uvijek ozbiljno računa na njega, rekavši, između ostalog, da je Muller jedan od najzaslužnijih što je Njemačka postala prvak svijeta 2014. godine i to se ne može zaboraviti preko noći.

[su_bonus]

„Mi još uvijek imamo nekoliko igrača u ekipi sa SP 2014 a oni još uvijek mogu vrlo dobro igrati nogomet. Muller ima ogromno kvaliteta u zadnje vrijeme možda ne igra u najboljoj formi, ali u reprezentaciji ima vrlo važnu ulogu i izven terena kao vođe što omogućuje mlađim igračima brži razvoj. On je vrlo važan igrač za nas “, rekao je njemački selektor.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!