NaslovnicaVijestiNjemačke vlasti neće dozvoliti Liverpoolu ulaz u zemlju

Njemačke vlasti neće dozvoliti Liverpoolu ulaz u zemlju

Odigravanje prve utakmice osmine finala Lige prvaka između RB Leipziga i Liverpoola je pod upitnikom, pošto Njemačka neće dozvoliti Liverpoolu ulaz u zemlju, radi novih mjera protiv širenja koronavirusa.

Njemačka neće dozvoliti engleskom nogometnom klubu Liverpoolu da 16. veljače uđe u tu zemlju radi utakmice Lige prvaka protiv Leipziga, zbog pograničnih zabrana uvedenih zbog nove varijante virusa korona.

Njemačka novinska agencija DPA prenijela je saopštenje Ministarstva unutarnjih poslova da je savezna policija odbila zahtjev Leipziga za posebnu dozvolu za dolazak Liverpoola.

To znači da utakmica koja je prva u dvomeču šesnaestine finala ne može biti odigrana kada je planirano 16. veljače. Njemački klub bi mogao da od Europske nogometne federacije (UEFA) zatraži da utakmica bude odigrana na neutralnom terenu.

Jedna od mogućnosti je i promjena redoslijeda i da Liverpool prvi bude domaćin, ali to bi značilo da igrači i osoblje Leipziga moraju u karantin po povratku u Njemačku.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!