NaslovnicaVijestiNjemački Bild javlja: Bayern uskoro napuštaju ova četiri nogometaša!

Njemački Bild javlja: Bayern uskoro napuštaju ova četiri nogometaša!

Njemački bild izvještava da su u Bayernu ovog ljeta spremni slušati sve ponude za čak četiri prvotimca ovo klub, odnosno igrače koji su u prošloj sezoni bili u prvom planu u ekipi Bayerna. Dolaskom Kovača, to se promjenilo.

Bayern uskoro napuštaju

Njemački list Bild, koji je često vlasnik točnih informacija o događajima u Bayern Münchenu, izvijestio je da su u Bayernu ljudi koji su odgovorni za planiranje tima za sezonu 2018/19 donijeli odluku da se klub neće ustručavati da proda četvoricu nogometaša ukoliko za njih dobiju atraktivnu ponudu. Dakle, na listi za transfer se nalaze čileanski reprezentativac Arturo Vidal, njemački reprezentativac Jerome Boateng, španjolski veznjak Thiago Alcantara, i španjolski igrač obrane Juan Bernat, a s druge strane, ne postoji bilo kakva mogućnost da ovog ljeta klub napuste James Rodriguez i Robert Lewandowski.

>> NIŠTA OD GARETHA BALEA: Jose Mourinho se okrenuo dovođenju sjajnog dvojca iz Bayern Munchena!

Navedeni kvartet ne bi trebao imati problema s pronalaženjem novih poslodavaca iz vrha europskog nogometa. Vidal navodno na stolu ima ponude Napolija i Intera, za Thiaga Alcantaru je zainteresiran  bivši klub Barcelone, Jerome Boateng je na listi želja bogatog Paris Saint Germain, Juan Bernat očekuje se da će otići u Torino, tačnije Juventus, koji u njemu vidi potencijalnu zamjenu za Brazilca Alex Sandra.

[su_bet365_100_bonus]

U Bayernu bi sa prodajom ova četiri nogometaša, u klub donijeli između 150 i 200 milijuna eura, što bi bilo dovoljno za dovođenje nekog vrhunskog nogometaša.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!