NaslovnicaVijestiNjemački bild objavio: Chelsea prije Svjetskog prvenstva dovodi hrvatskog reprezentativca za 60...

Njemački bild objavio: Chelsea prije Svjetskog prvenstva dovodi hrvatskog reprezentativca za 60 milijuna eura

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol je ponovo velika želja Chelseaja, objavio je njemački Bild. Branič Leipziga je bio njihova meta i na ljetnom prijelaznom roku, ali je potpisao novi ugovor sa bundesligašem.

Kako piše Bild, Joško je samo još jedno od skupih imena koje je odlučio dovesti novi vlasnik Chelsaeja Todd Boehly.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Navodno je prvi na na meti Christopher Nkunku, koji je suigrač Gvardiolu u Leipzigu, kao i kolega iz protivničke Borussije Dortmund Jude Bellingham. Nakon njih žele dovesti i hrvatskog reprezentativca koji ima sjajne nastupe u Bundesligi, a Leipzig ga cijeni 60 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!