NaslovnicaVijestiNjemački Bild otkriva: Barcelona dovodi napadača koji je postao hit u Bundesligi!

Njemački Bild otkriva: Barcelona dovodi napadača koji je postao hit u Bundesligi!

Njemački Bild nam otkriva kako je Andre Silva velika želja Barcelone u sljedećem prijelaznom roku. Portugalac briljira ove sezone u Frankfurtu, gdje je u 24 utakmice u Bundesligi postigao 21 gol, te je drugi strijelac lige. Pored toga ima i pet asistencija ove sezone.

Njemački Bild otkriva

Andre Silva je prije četiri godine iz Porta došao u Milan za 38 milijuna eura, ali se u Seriji A nije najbolje snašao i Milan ga je poslao na posudbu u Sevillu.

Nakon toga, klub iz Serije A ga je prodao Frankfurtu kao dio transfera za Ante Rebića koji je otišao u suprotnom smjeru.

Njemački Bild navodi kako je 25-godišnji Andre Silva velika želja Barcelone. On već poznaje španjolski nogomet, jer je igrao za Sevillu, tako da je to dobra opcija za njih. Andre je u 41 utakmici za Sevillu postigao 11 golova, a vjeruje se da bi na Nou Camp mogoa otići za 40 milijuna eura. Barcelona je u problemima sa finansijama, tako da će morati prodati par igrača kako bi doveli Silvu.

Ova transfer neće utjecati na dolazak Memphisa Depaya iz Lyona u besplatnom transferu koji će se dogoditi na kraju sezone.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!