NaslovnicaVijestiNjemački klub oduševio cijeli svijet: Samo će oni igrati sa navijačima na...

Njemački klub oduševio cijeli svijet: Samo će oni igrati sa navijačima na tribinama!

Borussia M’gladbach je tim čije ime neki stranci čak ne mogu ni izgovoriti, međutim, na svoj račun su se šalili zbog toga, te su preimenovali svoj klub u ‘Njemački klub.’ Oni su svojom gestom oduševili cijeli svijet.

Njemački klub

Bundesliga je jedna od najjačih liga u svijetu i oni su prvi pokrenuli svoju ligu ponovno nakon pandemije koronavirusa.

Prošlo je više od dva mjeseca nakon što smo gledali posljednju utakmicu u Bundesligi. Borussia M’Gladbach je pobijedila Kolna sa 2-1 u 21. kolu. Ta utakmica se igrala bez navijača, jer je već tada krenula pandemija.

No, Njemački klub kako su se sami nazvali, sada je pokazao da ne može igrati bez navijača uprkos svim tim zabranama, a ovom gestom su pokazali koliko im zaista navijači znače.

Sada su im navijači izašli u susret i pomogli sa kupnjom kartonskih lutki sa svojim likovima, te su ih postavili na tribine. Tijekom ove koronavirus krize, klubovi su u ogromnim gubicima, te su im njihovi navijači pomogli da prikupe sredstva.

Svakako gesta za svaku pohvalu i nešto što ćemo dugo pamtiti kada je M’gladbach u pitanju. Oni danas igraju protiv Frankfurta gdje se očekuju golovi. Sve detalje i informacije o ovoj utakmici možete pronaći OVDJE!

NAJAVA 26. kola Bundeslige

Ukoliko ipak želite da gledate utakmice Bundeslige uživo, evo vam i prilike da to uradite na vrlo jednostavan način.

Gledaj sve utakmice Bundeslige uživo

Evo kako gledati uživo sve utakmice Bundeslige:

  1. Otvorite bet365 račun te uzmite 100% bonusa dobrodošlice
  2. Napravi prvu uplatu kojom ostvaruješ bonus dobrodošlice te pristup live prijenosima utakmica
  3. Odaber utakmicu Budeslige po izboru i uživaj u prijenosu uživo

GLEDAJ SVE UTAKMICE BUNDESLIGE UŽIVO

Da bi gledali utakmice, članovi bet365 kladionice moraju imati sredstva na računu ili okladu postavljenu u posljednja 24 sata. 18+ | T&C’s Apply | Gamble Responsibly | Geo restrictions apply. NAPOMENA: Zemlje u kojima Livestream nije dostupan su Austrija, Njemačka, Lihtenštajn, Luksemburg i Švicarska.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!