NaslovnicaVijestiNjemački list Bild: Mario Götze odlazi iz Bayerna, ali ne i iz...

Njemački list Bild: Mario Götze odlazi iz Bayerna, ali ne i iz Njemačke

Kada je Mario Götze pri tri godine stigao u Bayern njemački Bild prvi je objavio vijest o transferu, a sada isti izvor navodi da je na pomolu povratak strijelca odlučujućeg gola u finalu Svjetskog prvenstva na Signal Iduna Park

Mario Gotze

Mario Götze je bio miljenih navijača Borussije Dormundu, a onda je kao i Robert Lewandowski prešao u Bayern.

Ali, za razliku od Poljaka, strijelac odlučujugeg gola za Njemačku u finalu Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. nije se naigrao u dresu Bavaraca (ove sezone samo osam mečeva i jedan gol do povrede).

Zato je, kako tvrdi Bild, uprava Bayerna riješila da se upusti u priču s Borussijom i izvuči bar neki euro, jer Mariju ljeta 2017. ističe ugovor. Mario Götze je u München došao prije skoro tri godine za sumu od 37 miliona eura.

Priču jedino može “pokvari” Liverpool, jer bi trener Jürgen Klopp, s kojim je radio na Westfalenu, voljan ga dovede na “Otok”.

Götze je kao dijete igrao za njemačke klubove Rosenberg i Eintracht Hombruch, a 2001. godine počinje pohađati školu nogometa Borussije Dortmund za koju je za prvi tim debitovao 2009. godine i u Dortmundu se zadržao do 2013. godine, za vrijeme provedeno na Signal Iduna Parku Götze je postigao 22 gola u 83 utakmice. Götzeu je tek 23 godine, a za reprezentaciju Njemačke nastupao je i na Euru 2012. kada je imao svega 19 godine i pohađao je srednju školu, a vijesti da se nalazi na spisku za Euru dobio je u školi.

Njegov najvažniji gol u karijeri svakako je u finalu Svjetskog prvenstva prošle godine u Brazilu protiv Argentine kada je svojim golom u produžecima donio titulu svjetskog prvaka ‘Elfu’. Prije seniorske reprezentacije Njemačke nastupao je i za sve mlađe selekcije. U dresu Bayerna odigrao je 67 utakmica i postigao svega 20 golova.

[su_netbet_cura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!