NaslovnicaVijestiNjemački list Bild otkrio: Hoeness i Rummenigge nisu glavni u Bayernu iz...

Njemački list Bild otkrio: Hoeness i Rummenigge nisu glavni u Bayernu iz pozadine djeluje ovaj čovjek!

U Njemačkoj tačnije u Minhenu, dolazi do smjene vladajućih ljudi. Dr. Volker Braun bio je glavni liječnik Bayern Munchena tijekom posljednjih devet godina, ali je napustio klub u ponedjeljak, uz obrazloženje da želi više da se posveti svojoj obitelji i privatnoj praksi.

Dr. Volker Braun

Takavo je bilo tumačenje njemačkih medija, zbog čega Braun napušta Bavarsku. No, u međuvremenu, Bild je dao drugačije tumačenje te sasvim drugačiju verziju. Njemački dnevnik piše da liječnik nije samovoljno napustio klub, nego mu je otkaz uručio Hasan Salihamidžić, koji je u ljeto preuzo poziciju sportskog direktora u ovom klubu. Sa tom odlukom se nisu slagali ni Hoensess ni Rummenigge, ali je Salihamidžićeva bila zadnja; Braun mora da ide!

Legendarni bosanski nogometaš koji je igrao za klub između 1998. i 2007. godine, a bio je još i član Hamburga, Juventus i Wolfsburg, deset godina je također nosio dres BiH, s početkom nove ere u karijeri počeo je uvoditi red u klub. Na primjer, treneri i drugi članovi struke dobili su zabranu pušenja u svlačionicama i njihovoj blizini. Prije nego što je otpustio dr. Brown, isto je učinio i sa Christian Huhnom, fizioterapeutom i pomoćnim trenerom Willy Sagnolom.

>> Suarez otkrio šta su on i Messi rekli Neymaru prije odlaska u PSG

Razlog prestanka suradnje s dr. Braunom je trebala biti pogrešna dijagnoza ozljeda Jeromea Boatenge i Davida Alabea, koji su se zbog problema s mišićima žalili nakon pobjede nad ekipom Borussije iz Dortmunda. Liječnik je naručio magnetsku rezonanciju za oboje i zaključio da ih očekuje dulja stanka, čak do kraja ove godine.

[su_bonus]

Salihamidžić je zatražio drugo mišljenje, okrećući se Braunovom prethodniku Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, koji je radio u Bayernu u razdoblju kada je bivši bosanski nogometaš bio igrač ovog kluba. On je procijenio  da su obje ozljede lakše prirode i da bi oba igrača mogla biti na raspolaganju svojim reprezentacijama ovog tjedna.  Muller-Wohlfahrt je inače, napustio Bayern dok je menadžer ovog kluba bio Pep Guardiola, zbog navodnog neslaganja sa Španjolcem.

Mnogi Bayernovi igrači i dalje su posjećivali kliniku dr. Müller-Wohlfahrta, a također i Hönnes, bi želio ponovo ovog doktora vidjeti u Bavarskom divu.

Oko dr. Brauna digla se prašina još u septembru, kada je ozlijedu onovio Manuel Neuer.U to vrijeme svi su u klubu okrivili liječnika, ali Neuer je na društvenoj mreži objasnio da to nije istina, te da je Braun učinio sve što je moguće u modernoj medicini.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!