NaslovnicaVijestiNjemački mediji objavili: Bayern gubi još jednog ključnog igrača!

Njemački mediji objavili: Bayern gubi još jednog ključnog igrača!

Bavarci bi mogli ostati bez još jednog ključnog igrača, nakon što ih je napustio David Alaba. Sada je u pitanju Leon Goretzka koji ima ugovor do sljedećeg ljeta, a Bayern mu nudi 10 milijuna eura po sezoni.

Njegov menadžer je zatražio čak 20 milijuna eura, na što Bayern vjerojatno neće pristati. Sada Bild navodi kako će Manchester United ponuditi igraču plaću od 20 milijuna te da se Bayernu sada sprema slušaj ‘Alaba’.

Goretzka je u Bayernu od 2018. godine, a stigao je iz Schalkea u kojem mu je bio isteko ugovor. Sa Bayernom je osvojio sve što se može osvojiti.

Podsjećamo da je Alaba otišao u Real Madrid nakon što je dobio nastavak suradnje sa Bayernom. Njemački prvak je odustao od pregovora nakon što je defanzivac postavio svoje uvjete koje nisu mogli prihvatiti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!