NaslovnicaVijestiNjemački političari zahtijevaju deportaciju nogometaša Bayerna zbog njegovih izjava

Njemački političari zahtijevaju deportaciju nogometaša Bayerna zbog njegovih izjava

Marokanac Noussair Mazraoui našao se na meti njemačkih političara zbog njegovih stavova o trenutnom sukobu između Izraela i Palestine.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“I nemoj misliti da Allah ne gleda šta rade nepravednici! On ih samo pušta do Dana kada će njihove oči ostati otvorene”, napisao je Mazraoui, a potom to kasnije objasnio u intervjuu za BILD:

“Prvo bih želio reći da sam razočaran što uopće moram objašnjavati za što se zalažem. Ubijaju tisuće nevinih ljudi. Ja sam za mir i pravdu u ovom svijetu. Uvijek ću biti protiv svih oblika terorizma, mržnje i nasilja. I uvijek sam bio. Ne radi se o tome što ja mislim ili što vi mislite, svaki dan se ubijaju nevini i imamo sukob koji je izmakao kontroli. Svi bismo trebali biti protiv toga. To je nije humano”, rekao je Mazraoui, ali to opravdanje nije naišlo na odobravanje Nijemaca koji su uglavnom na strani Izraelaca.

Johannes Steiniger, zastupnik u Bundestagu ispred CDU-a, zahtijeva da Bayern momentalno raskine ugovor s njim i da ga vlasti deportiraju iz Njemačke. Njegov stav dijeli još nekoliko političara u Njemačkoj, a Bayern se još uvijek nije oglasio.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!