NaslovnicaVijestiNJEMAČKI REPREZENTATIVAC OTKRIO: Jurgen Klopp ga zvao da dođe u Liverpool, ali...

NJEMAČKI REPREZENTATIVAC OTKRIO: Jurgen Klopp ga zvao da dođe u Liverpool, ali je odbio ponudu!

Njemački reprezentativac Max Kruse otkrio je kako je odbio ponudu Liverpoola prije nego što je potpisao za turski Fenerbahce ranije ovog ljeta.

Kruse odbio ponudu Liverpoola

Iskusni napadač je postao slobodan igrač nakon odlaska iz Werder Bremena prošlog mjeseca nakon isteka ugovora, te se nekoliko puta povezivao sa dolaskom u Liverpool, koji je ovog ljeta napustio Daniel Sturridge, također nakon isteka ugovora.

Kruse je prošlog mjeseca potpisao trogodišnji ugovor sa Fenerbahceom, a priznaje kako ga je Klopp želio vidjeti na Anfieldu, ali je odbio tu ponudu. U intervjuu za Bein Sports je rekao: “Tokom prelaznog roka dobio sam mnogo ponuda, a jedna od njih je bila i Liverpoolova.”

“Međutim, odlučio sam doći ovdje jer smatram da ću biti sretan ovdje. Pričao sam sa mnogo igrača Fenera u proteklom periodu i zadovoljan sam zbog odluke koju sam donio.”

Također se piše kako je Klopp osobno nazvao Krusea kako bi ga pokušao nagovoriti na dolazak na otok, ali svi njegovi pokušaji su bili uzaludni. Liverpool bi tako mogao ostati bez pojačanja u napadu ovog ljeta, s obzirom da se za sada nitko ne povezuje sa dolaskom.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!