NaslovnicaVijestiNjemački sportski list Bild otkrio novu transfer metu Bavaraca za ovo ljeto!

Njemački sportski list Bild otkrio novu transfer metu Bavaraca za ovo ljeto!

Ekipa Rome u ovoj sezoni ima veliki broj problema kojim se ne nazire kraj. Kako sada stvari stoje Vučica bi mogla ostati bez plasmana u Ligu prvaka što bi značilo egzodus najvećih zvijezda iz kluba. Među njima se nalazi i Romin biser, Nicola Zaniolo.

 

Zbog najavljenih velikih ulaganja u ekipu Bayerna ovo ljeto, njemački sportski list Bild otkrio je novu transfer metu njemačkog prvaka. Ako je vjerovati u pisanje ovog časopisa, onda je za oko čelnika Bayerna zapao mladi talenat kluba iz Rima, Nicola Zaaniolo, pred kojim je najvaljena velika karijera.

Marca objavom POTRESLA Španiju: Da li Real Madrid već ima NOVOG NAPADAČA?!

Navodi se da je Zaniolo Bavarce impresionirao svojim igrama u Serie A i Ligi prvaka, ali ne samo ekipu Bayerna  nego i ostale evropske velikane kao što su Juventus, PSG, Manchester City i Real Madrid.

Sudbina ovog mladog asa u mnogome će ovisiti i o tome hoće li se ekipa Rome kvalificirati za Ligu prvaka. Kada je riječ o sumi koja bi bila dovoljna za njegov transfer, trenutno se govori o 50 milijuna eura.

Jučer je Bild već objavio kako je i transfer Tima Wernera u Bayern gotova stvar.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!