NaslovnicaVijestiMarca objavom POTRESLA Španiju: Da li Real Madrid već ima NOVOG NAPADAČA?!

Marca objavom POTRESLA Španiju: Da li Real Madrid već ima NOVOG NAPADAČA?!

Ima li ekipa Real Madrid zaista već novog napadača? Ukoliko je vjerovati časopisu Marca, dolazak napadača u glavni grad Španije je već gotova stvar. To su u ovom časopisu naglasili izdanjem svog lista preko kojeg je na naslovnici slika Luke Jovića.

ZVIJEZDA REALA

Španjolski časopis Marca uzdrmao je objavom nogometnu javnost u Španiji, posebno navijače Reala. Na naslovnici je osvanula fotografija izvrsnog srpskog napadača Luke Jovića, a na fotografiji se može uočiti natpis “Jović je novi broj 9”. Nije tajna da madridski klub traži pojačanja prije početka iduće sezone, također nije tajna da traže i novog napadača i, kako se čini, pronašli su ga u srpskom napadaču Eintrachta iz Frankfurta.

Transfer glasine: Iz Leipziga potvrdili da Wener napušta klub, tri velikana želi igrača Leverkusena, United čini sve da zadrži Pogbu u ekipi

S obzirom na to da Marca ima vrlo bliske veze s Realom, vrlo je vjerojatno da su vijesti tačne, a španjolski sportski mediji izvješćuju da će Kraljevski klub za ovaj transfer morati platiti oko 70 milijuna eura odštete za Srbina.

Trenutno je Jović još uvijek formalno nogometaš Benfica, koji u Frankfurtu imas tatus posuđenog nogometaša, ali Eintracht ima priliku kupiti Jovića za 12 milijuna eura, što će naravno učiniti i odmah ga prodati i zaraditi na njemu između 50 i 60 miliona eura.

Teško ja zamisliti da su Benfici napravili ovakvu grešku, a da nisu, prodajom Joao Felixa i Jovića mogli bi zaraditi oko 200 miliona eura.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!