NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Iz Leipziga potvrdili da Wener napušta klub, tri velikana želi...

Transfer glasine: Iz Leipziga potvrdili da Wener napušta klub, tri velikana želi igrača Leverkusena, United čini sve da zadrži Pogbu u ekipi

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Izvršni direktor RB Leipziga Oliver Mintzlaff potvrdio je da Timo Werner neće obnoviti ugovor i izgleda da će ovog ljeta otići. Wernerov ugovor istječe 2020. godine, a u Leipzigu su se nadali da će produžiti saradnju. “Željeli smo produžiti ugovor s njim, ali on nam je signalizirao da ne želi”, rekao je Mintzlaff za Sky. Sport Bild javlja da je igrač već pristao otići u Bayern München i da će biti prodan ovog ljeta.

Solskjaer iskren nakon pobjede nad West Hamom: “Izvukli smo se…”

Juventus, Real Madrid i Liverpool natjecat će se jedni protiv drugih kako bi ulovili Juliana Brandta iz Bayer Leverkusena, tvrdi Bild. Njemački internacionalac razmišlja o odlasku iz Bundeslige i rekao je kako će donijeti konačnu odluku na kraju sezone. Leverkusen se nada da će produžiti ugovor, a igrač ukoliko želi isprobati drugu ligu ima nekolio sjajnih ponuda na stolu.

Manchester United je spreman ponuditi Paulu Pogbi kapitenku traku da konačno završe špekulacije oko njegovog transfera u Real Madrid, javlja Mirror. Pogba će biti u iskušenju da se udruži sa svojim sunarodnjakom Zinedinom Zidanom na Bernabeu sljedeće sezone, ali njegov trenutni klub očajnički ga želi zadržati u ekipi.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!