NaslovnicaVijestiSolskjaer iskren nakon pobjede nad West Hamom: "Izvukli smo se..."

Solskjaer iskren nakon pobjede nad West Hamom: “Izvukli smo se…”

Manchester United savladao je West Ham (2:1) na Old Trafforfdu u utakmici 34. kola Premier lige, uz dosta sreće, a menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer bio je iskren nakon važne pobjede njegovog tima.

‘Crveni vragovi’ su slavili protiv ‘Čekićara’ rezultatom 2:1 golovima koje je Paul Pogba postigao iz penala i tako se vratili u borbu za četvrto mesto.

“Igrali su bolje od nas, fer je to reći, sumnjam da bi iko rekao drugačije. Izvukli smo se. Bilo je slučajeva da smo izgubili kada je trebalo da pobijedimo, tako da se to balansira tokom sezone”, istakao je Solškjaer.

Norveški stručnjak je rekao da mu je itekako jasno šta je glavni razlog za ne tako dobru igru njegovog tima.

“Igrali smo u srijedu, pa danas i ponovo nas čeka u utorak, što je jedan od glavnih faktora. Treba se izboriti sa tim, a nama je to pošlo za rukom. Dozvoljeno vam je da imate dobrog golmana, a David de Gea je fantastičan. Da su postigli gol kada je bilo 1:1 pobijedili bi. Mi smo se izvukli, osvojili smo tri boda. Za nekoliko godina, niko se neće sjećati kako smo igrali ako smo sezonu završili među najbolja četiri”, naglasio je Solskjaer.

United poslije 19. pobjede ima 64 boda na petom mjestu, dva manje od Chelseaja na četvrtoj poziciji, a tri od trećeplasiranog Tottenhama.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!