NaslovnicaVijestiNOĆ ZA ZABORAV: Evo zbog čega je Thibaut Courtois izašao na poluvremenu...

NOĆ ZA ZABORAV: Evo zbog čega je Thibaut Courtois izašao na poluvremenu protiv Club Bruggea!

Real Madrid je i dalje bez pobjede u ovosezonskoj Ligi prvaka nakon što su u drugom kolu grupne faze odigrali neriješeno protiv Club Bruggea, a rezultat je na kraju glasio 2-2.

Brugge osvojio bod kod Real Madrida

Tim Zinedinea Zidanea je pretrpio težak poraz u prvom kolu na gostovanju kod Paris Saint-Germaina (0-3), te im je pobjeda protiv Bruggea, koji je bio apsolutni autsajder, bila itekako potrebna. Međutim, Los Blancosi nisu uspjeli u svom naumu.

Sjajnu večer imao je napadač gostiju Emmanuel Dennis koji je postigao oba gola belgijskog velikana, i to u prvih 45 minuta. Prvi je postigao već u devetoj minuti na asistenciju Taua. Pet minuta pred odlazak u svlačionicu, Dennis je postigao i drugi gol, te je s tim rezultatom završeno prvo poluvrijeme.

Početkom drugog poluvremena Zidane je bacio sve karte u napad, te je uslijedio povratak golom Serija Ramosa u 55. minuti. Pred kraj drugog poluvremena veznjak Bruggea Ruud Vormer dobio je crveni karton, a samo minut kasnije, u 85. minuti Casemiro je postigao izjednačujući gol za konačnih 2-2.

Vrijedi napomenuti kako je golman Real Madrida Thibaut Courtois zamijenjen na poluvremenu, kada je u igru umjesto njega ušao Alphonse Areola. Bio je to još jedan razočaravajuć nastup za belgijskog reprezentativca, te njegova peta uzastopna utakmica u Ligi prvaka na kojoj nije uspio sačuvati mrežu netaknutom. Navodno, razlog zbog kojeg je zamijenjen je taj što se žalio na stomačne probleme.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!