NaslovnicaVijestiNogometaš Arsenala izboden u tragičnom napadu ispred trgovačkog centra, oglasio se Arteta

Nogometaš Arsenala izboden u tragičnom napadu ispred trgovačkog centra, oglasio se Arteta

Nogometaš Arsenala na posudbi u Monzi Pablo Mari izboden je nožem u tragičnom napadu koji se dogodio ispred trgovačkog centra u blizini Milana. Sinoć se u blizini Milana dogodio horor incident koji je rezultirao smrtnim ishodom. U gradiću Assangu petero ljudi napadnuto je nožem, među njima i nogometaš Arsenala Pablo Mari.

Nažalost, jedna osoba je podlegla ozljedama. Među ozlijeđenima je i igrač Arsenala na posudbi u Monzi Pablo Mari. Prve informacije iz Italije govore da je Pablo Mari u bolnici i da je pri svijesti. Čelnici Monze su na putu da ga vide. Pretpostavlja se da njegovo stanje nije ozbiljno, no jedna od ozlijeđenih osoba u napadu je nažalost preminula.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Oglasio se i trener Arsenala Mikel Arteta koji je potvrdio da je nogometaš u stabilnom stanju.

“Upravo sam čuo vijest. Znam da je direktor Edu bio u kontaktu sa njegovom obitelji. On je u bolnici, ali čini se da je u stabilnom stanju”, rekao je Arteta. Napad se dogodio oko 18:30. Jedan od izbodenih muškaraca je preminuo, a navodno je bio blagajnik u supermarketu.

Inače, španjolski nogometaš Pablo Mari trenutno je na posudbi u Monzi iz Arsenala, a klub ima opciju otkupa na kraju sezone.

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!